Uitgaan in Madrid

In een grote stad als Madrid is er dag en nacht iets te doen. Uit eten, bioscoop, muziekcafés, leuke barretje, opwindende discotheken. Je kunt het zo gek niet bedenken of Madrid heeft het! Uitgaan in Madrid is een belevenis die je zeker meegemaakt moet hebben!

Uit eten in Madrid

Natuurlijk zijn de bekendste gerechten uit Spanje tapas en paella. Deze gerechten worden volop gegeten door de Spanjaarden, maar onderschat de Spaanse keuken niet. De lekkerste gerechten die je je maar kunt bedenken, zoals tortilla, paella, garnalen, gamba’s en pens, worden hier in de gezellige restaurantjes van Madrid klaargemaakt.
Meer over uit eten in Madrid

Bars en cafés in Madrid

Iedere wijk in Madrid heeft zijn eigen sfeer. In elke wijk vind je leuke barretjes en cafés. De ene bar is heel commercieel/ toeristisch, terwijl je in de andere bar tussen de plaatselijke bevolking terechtkomt. Welke bar of café je ook binnenstapt, gezellig is het er altijd. Je komt in Madrid in ieder geval niets te kort als je een fervent cafébezoeker bent.
Meer over Bars en cafés in Madrid

Nachtleven Madrid

Madrid is de uitgaans hoofdstad van Spanje! Nergens in Spanje kun je zo goed uitgaan als in Madrid. Het echte uitgaansleven begint pas laat dus kun je het beste de avond beginnen in een barretje om alvast in de stemming te komen. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan bar Cock. Bar Cock maakt de lekkerste cocktails van de stad. Een andere aanrader is Del diego, een leuke cocktailbar met redelijke prijzen. Als je genoten hebt van de overheerlijke cocktail(-s) en je hebt nog genoeg energie, dan wordt het tijd voor het echte werk.

Ga naar één van de trendy discotheken zoals Club Low, Pacha of Kingston. De mooiste openluchtdiscotheek in Madrid is Ananda. Het ligt vlakbij het Atocha station en is vooral in de zomer erg leuk. Je hebt een grote vip-ruimte en overal zijn loungebanken. Je kunt er ook prima dansen op house en ultieme classics. Binnen heb je twee zalen met verschillende muziek. De drankjes zijn wel aan de prijs.

De meest trendy club van Madrid is zonder meer Buddha del mar. Dit is de plek om de voetballers van Real Madrid tegen het lijf te lopen. Ook andere beroemdheden kun je hier tegenkomen. De mooiste auto’s staan hier voor de deur en die heb je ook wel nodig want de club ligt ongeveer 8 kilometer buiten Madrid langs een snelweg. Natuurlijk kun je ook een taxi pakken om naar de club te gaan.
Meer informartie over het nachtleven van Madrid